top of page

 

KVÄLLSMINGEL

Ikväll MED 

33 % PÅ ALLT

 

Viktor rydbergsgatan 58 - Göteborg

öppnar 17:30 och slutar när ni går

33 % PÅ ALLT

 

DU ÄR HÄRMED INBJUDEN

 

OCH HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL OSS IKVÄLL TORSDAG PÅ

VIKTOR RYDBERGSGATAN 58.

HÄR HAR DET SÅLTS MÖBLER OCH INREDNINGSDETALJER, KONST OCH TILL OCH MED BLOMMOR I MER ÄN FEM ÅR MED DET LJUVA GEMENSAMMA ATT PERSONLIGEN TYCKER JAG ATT DET NI KÖPT HAR VARIT VACKERT.

 

DET KOMMER MERA.

NU HAR BUTIKEN PÅ 37 KVADRAT FYLLTS UPP, OCH DET FÖR MYCKET. NÄR EXEMPELVIS MER ÄN 100 LAMPOR NU BRÅKAR OM UPPMÄRKSAMHETEN SKAPAS LÄTT EN VISS OSÄMJA MELLAN PRODUKTERNA OCH DENNA HAR JAG SVÅRT ATT REDA UT ENSAM. NÄR ÄVEN ANDRA LAMPOR OCH MÖBLER VILL KOMMA IN I BUTIKEN OCH VISA UPP SIG - JA DÅ VILL JAG HÖRA MED ER OM NI VILL HJÄLPA TILL ATT GÖRA PLATS FÖR NYTT?

 

NI KOMMER!

NI KOMMER SOM NI ÄR IDAG - IKVÄLL - TORSDAG. INDUSTRY DECO ÖPPNAS 17:30 OCH NI KOMMER DÅ ELLER SENARE, STANNA EN STUND ELLER LÄNGRE. NI HAR 33% RABATT PÅ ALLT - JA, PÅ ALLT(!) NI TITTAR PÅ SAKER MED EN HAND FÖR I DEN ANDRA BÄR NI BUBBEL I ETT GLAS. JAZZ, FRANSKT, KLASSISKT SPELAS OCH ERT SÄLLSKAP ÄR DEN ELLER DE SOM KOMMER MED, DEM NI BJUDER IN ELLER NY BEKANTSKAP BLAND DE SOM REDAN ÄR HÄR. BJUD IN DEM OCH DE OCH SPRID DETTA SÅ ATT DE SOM SKULLE TRIVAS TRIVS. 

VI GÖR VÅRT YTTERSTA TILLSAMMANS MED ER SÅ DETTA BLIR EN HÄRLIG AFTON.

INDUSTRY DECO

Original interior

bottom of page